Modele ekspulsji i migracji dostępne w oprogramowaniu naftowym BasinMod - Madeja, Radosław (My University, 2014)
Celem niniejszej pracy jest analiza dostępnych modeli ekpsulsji i migracji węglowodorów dostępnych w oprogramowaniu BasinMod oraz określenie ich wad i zalet.
Expulsion and migration models available in the BasinMod petroleum software
Keywords: migracja; migracja węglowodorów; geologia naftowa; ekspulsja; BasinMode