Praca dyplomowa
Zastosowanie wybranych narzędzi Lean Management w gastronomii
DOI:
Link do zdalnego zasobu
Dostęp z terminali w BG AGH
Data publikacji
Data publikacji (copyright)
Data prezentacji
Data obrony
2015-06-24
Data nadania stopnia
Autorzy (rel.)
Franczak, Dominika
Nr albumu:
Prawa dostępu
Dostęp: zastrzeżony dostęp
Uwagi: Zarządzenie Rektora AGH
Prawa: prawa dostępu zastrzeżone
Inny tytuł
The use of selected tools of Lean Management in catering
Typ zasobu:
praca dyplomowa, praca magisterskaWersja
Sygnatura:
Nr normy / patentu
Szczegóły wydania / pracy
Uczelnia: Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Jednostka AGH: Wydział Zarządzania
Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji (WZ)
Forma studiów: niestacjonarne
Stopień studiów: studia drugiego stopnia
Uzyskany tytuł: magister inżynier
Instytucja sprawcza:
Redaktorzy (rel.)
Promotorzy (rel.)
Mazur, Gabriela
Recenzenci (rel.)
Tarczydło, Beata
Projekt
Tytuł:ROR: ![]()
Dane badawcze: